Om Værkstedet

Vort mekaniske værksted på Sleipnersvej 14-18 i Ringsted er centralt beliggende ved indfaldsvejene fra hele Sjælland. Vi dækker et stort geografisk område og føler en naturlig forpligtelse til at yde bred teknisk assistance indenfor alle områder og det mest nødvendige indenfor de fleste bilmærker. Derfor rummer vort moderne værksted både et mekanisk værksted, et stort skadecenter og et omfattende reservedelslager.

Siden starten af 1971, hvor vi blev autoriseret Mazda forhandler, har værkstedet været den primære funktion, hvor vi til stadighed lægger vægt på, at denne del af bilhuset forbliver kerneområde i vor forretning og til enhver tid med den ekspertise, der er en nødvendig forudsætning for at kunne yde den mest effektive og tidssvarende service.

Samtidig anvender vi kun originale og mærkegodkendte produkter og teknologi. Dette giver de bedste, mest miljørigtige og driftsikre løsninger til gavn for såvel kunder som personale.

Værkstedet er tilknyttet løbende kontrol af Dansk Teknologisk Institut. En kontrol, der sikrer kvalitet, både hvad angår det tekniske udstyr samt et altid samvittighedsfyldt, håndværksmæssigt udført arbejde.

På mekanisk værksted har vi dygtige og specialuddannede Mazda - og Suzuki teknikere, der er uddannet til at benytte det nyeste udstyr for at kunne foretage de foreskrevne målinger og justeringer hurtigt, præcist og effektivt, så opholdet hos Svend Aage Lassen Ringsted ApS bliver af kortest mulig varighed.

Føler du dig dårligt behandlet?

Så kan du klage til ankenævn for biler:

Forbrugere kan klage til Ankenævn for biler, Lautrupvang 2, 2750 Ballerup, som har hjemmesiden bilklage.dk, over køb og reparation af biler og til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, som har hjemmesiden forbrug.dk, over køb af udstyr og tilbehør til biler.Bilklage

 

 

P1060826 1